Muziek


“Mooie muziek wekt stilte en creëert ruimte. Zwijgen en ruimte zijn de voorwaarden voor leven, beweging, denken en inspiratie…” - Yehudi Menuhin

Geluid, trilling, klank?  Wat is uiteindelijk muziek ?

Op creatieve, kunstzinnige manier kan je in het atelier Crescenda op zoek gaan naar, wat jou raakt, en hoe jij met muziek wilt leren omgaan. Ervaar de oerelementen en de pure essentie van de muziek om uiteindelijk jouw eigen weg daarin te vinden. 

In contact met je eigen lichaam en doormiddel van beweging leer je de muziek met alle zintuigen ontdekken.

Het aanbod van het atelier Crescenda is veelzijdig, lees hier onder wat de mogelijkheden zijn en neem contact op als je vragen of bepaalde wensen hebt.


Aanbod

Lierles

Het prachtige instrument lier leren kennen en zelfstandig eigen maken is het doel van de lierlessen.

Beweging en improvisatie helpen jou een eigen verhouding met het instrument op te bouwen. Stilte, luisteren aan de ene kant en kracht vanuit je innerste aan de andere kant vormen de basis voor het spel op de lier. De lesstijl is creatief, bewegelijk en procesgericht.   Neem contact opMuziek & klank rondom de laatste levensfase

Klanken, die door hun puurheid ruimte helpen maken en stilte creëren in een afscheidsperiode.

Het atelier Crescenda kan de verschillende fases van afscheid met muziek en klanken verzorgen:

troost, verlichting en ruimte in de palliatieve fase of/en bij het afscheid. Neem contact op


Muziek voor groepen

Workshops op maat als teambuilding, ivm een speciaal thema of omdat het gewoon leuk is om met elkaar in een muzikaal proces te zijn. 

Neem contact op