· 

"Dit is de ruimte waarin ik wil klinken"

 

"DIT IS DE RUIMTE WAARIN IK WIL KLINKEN"

 

Mijn droom is werkelijkheid geworden: 

sinds 3/4 jaar bestaat het kwartet: ANIMACANTO

 

Sopraan: Maria Snijders,

Alt: Cornelia Wiemers
Tenor: Nico Bakker, 
Bas: Jeroen Doedens


Heerlijk, maar ook kwetsbaar om zo met z'n vieren te experimenteren, klanken te verkennen, te zingen.
Gedichten van Nederlandse bodem, (Vasalis, Marsman, Bloem, Paaltjens ) door Jurriaan Andriessen en Jan van Zelm op muziek gezet houden ons op dit moment bezig. In ons progamma "Dit is de ruimte waarin ik wil klinken" verweven zich woord en klank op kunstzinnige manier met elkaar. 
Wij zijn blij over de inspirerende samenwerking met Jeroen Gerritsen (acteur)
Heb je interesse ons ergens te horen of wil je ons inhuren? neem dan contact op via de mail: c.wiemers@crescenda.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  RietVoorpostel (donderdag, 05 december 2019 18:57)

  Dag Cornelia,
  Afgelopen zondag hoorde ik je met 'Dieci Cantanti' in de Oude Ursula en nu kom ik je toevallig tegen in weer een andere setting 'Animacanto'. Heb ik interesse jullie ergens te horen? Zeker wel, zet mij maar op je adreslijst voor een volgend concert. Ik kijk er naar uit!

  Met groet,
  Riet Voorpostel